Ще 100 бандеропечей передали на фронт волонтери «Української команди» (Відео)

26.11.2022 16:31   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно
Ще сотню бандеропечей від «Української команди» обігріватимуть наших захисників, які знаходяться у нагарячіших точках – в районі Бахмуту та Вугледару.

50 бандерпечей призначені для бійців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Ще 50 – для батальйону "Свобода", повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний. 

Загалом з початку акції «Тепло на фронт» «Українська команда» вже передала на передову понад тисячу бандерпечей. І забезпечила теплом майже 10 тисяч наших бійців.

– Наша акція триває. Ми продовжуємо постачати бандерпечі на передову. А крім того, почали відправляти на фронт індивідуальні набори для обігріву бійців. До них входять термоакумулятори, хімічні грілки, спиртові мініпечі, сірники тощо. Такі набори від «Української команди» також отримають не менше 10 тисяч наших захисників на передовій. Нашим буде тепло – ворогам пекло!  зазначили в «Українській команді».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі