Тернопільщина налагоджує співпрацю з Канадою

Опубліковано:
25 Листопада, 2022

Україна має безпрецедентну підтримку міжнародних партнерів.

На цьому наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко за підсумками бізнес-конференції Rebuild Ukraine, що відбулася у Канаді.

Одним із питань, які зараз широко обговорюються, є відбудова країни. На відновлення України очікується виділення суми орієнтовно в понад $ 800 млрд, пояснив Михайло Головко.

– Серед пріоритетних тем, які обговорювалися під час бізнес-конференції Rebuild Ukraine (Торонто, Канада) – можливості, які отримають українські громади після нашої перемоги,  а також шляхи економічного співробітництва між країнами. Саме тому під час конференції від імені Тернопільської обласної асоціації органів місцевого самоврядування “Ради Тернопільщини” підписав Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з Канадсько-українською торговою палатою. Метою якого  є формування привабливого іміджу України, зокрема Тернопільської області, серед бізнес-спільноти в Канаді, а також створення сприятливих умов для залучення іноземних інвестицій в громади нашого краю! – наголосив Михайло Головко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: