Микола Люшняк: «Продовжуємо доставляти французькі сири у медзаклади області»

Опубліковано:
25 Листопада, 2022

Народний депутат України від Тернопільщини Микола Люшняк повідомив, що разом з іншими благодійниками продовжує поставляти французькі сири до лікувальних закладів Тернопільщини. Зокрема, це він роби з французьким партнером #Doc4Ukraine волонтерського штабу «Українська команда».

Допомогу передали для КНП «Тернопільська обласна лікарня «Хоспіс» ТОР.

«В установі лікуються понад сотню людей. Більшість пацієнтів – важкохворі люди, яким потрібне якісне та здорове харчування, аби відновлювати сили організму.

Окремо хочу відзначити старання генерального директора Тернопільської обласної лікарні «Хоспісу» Паламарчука Андрія Васильовича, який докладає усіх зусиль, аби умови для хворих в установі були комфортними. Наша війна за життя України триває! Однак, попри допомогу захисникам, не маємо права забувати й про тих, хто потребував підтримки ще до початку повномасштабної війни»,написав Микола Люшняк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #микола люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: