Тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура поділився враженнями після відвідин конференції в Канаді

Опубліковано:
25 Листопада, 2022

У Торонто (Канада) відбулася конференції Rebuild Ukraine. Відкрив форум президент канадсько-української торгової палати Зенон Потічний,який передав слово прем‘єр-міністру України Денису Шмигалю та віце-прем‘єр -міністру, міністру фінансів Христині Фріланд, яка є українського походження і розпочала свою промову українською і дала чіткі меседжі допомоги Канади Україні.

Далі учасників форуму привітала Надзвичайний та Повноважний Посол України в Канаді Юлія Ковалів,з якою ми навчалися разом в Аспен Інституті в одній групі та Посол Канади в Україні Лариса Галадзе,родина якої з села Підгайці,що на Тернопільщині-пізніше наша команда провідала батька пані Лариси.
 
Надихаючим був виступ президента Business Counsil of Canada Goldy Hyder про допомогу та підтримку Україні на всіх фронтах.
Про зацікавленість форумом свідчить той факт, що реєстрація була закрита вже за місяць до форуму.
На форумі були присутні представники бізнесу, фондів, команда Світового конгресу українців на чолі з президентом Павлом Гродом, з яким мав нагоду поспілкуватися про майбутні проєкти на підтримку України.
Головний меседж форуму – сьогодні весь світ об‘єднався, щоб допомогти Україні. Кожен спікер наголосив на чітких та скоординованих планах.

Перебуваю під враженнями вчорашньої конференції Rebuild Ukraine, що відбулася в Торонто. Дискусійна панель, на якій я мав честь виступити, була направлена на відбудову України. Дякую всій команді канадсько-української торговоі палати на чолі з Зеноном Потічним за високий рівень організації форуму, – написав тернопільский підприємець і меценат Тарас Демкура у соціальній мережі. 

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #тарс демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: