Відбудова України: Тарас Демкура взяв участь у конференції Rebuild Ukraine Business Conference 2022 у Торонто

Опубліковано:
23 Листопада, 2022

Тернопільський підприємець Тарас Демкура бере участь в конференція Rebuild Ukraine Business Conference 2022 і Торонто за участю канадсько-української торговоі палати, представників фондів, асоціацій, бізнесу.

Тільки добрався до Торонто. Завдання нашої делегації з України бути максимально продуктивними і проактивними, і перша задача-допомога передовій, друга-фінансова допомога,третя-відбудова України, – повідомляє Тарас Демкура. – Тема мого виступу – відновлення України, презентація можливостей співпраці з Ukrainian Wooden Houses Cluster, використати потужності виставкових майданчиків Budmall Center та активно співпрацювати зі всіма українськими виробниками для якнайшвидшої відбудови Україні.

Від учора розпочав роботу форум Rebuild Ukraine, який організовано канадсько-українською торговою палатою при партнерстві з міністерством економічного розвитку України, міністерством цифрової трансформації, Посольством України в Канаді та Посольстаом Канади в Україні, Ukraineinvest, Business Counsil of Canada, а також CEO Club Ukraine.

При в’їзді в Канаду з паном Демкурою стався цікавий випадок.

При в’їзді в Канаду мені дали документ на право роботи в Канаді три роки – я пояснив, що через 5 днів повертаюся додому і що не потребую таоої послуги – мені сказали, що можу скористатися в майбутньому. Канада, як і інші країни, щиро допомагає Україні та українцям і всіляко сприяє працевлашташтуванні, оскільки є брак робочої сили. Питання, чи вистачить робочої сили нам для відновлення України – які у вас думки?

Своїми думками, шановні читачі, можете поділитися в коментарях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Rebuild Ukraine Business Conference 2022, #Тарас Демкура, #торонто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: