На Тернопільщині 240 родин переселенців отримали допомогу від благодійників зі США

Опубліковано:
23 Листопада, 2022

240 родин на Тернопільщині отримали допомогу від благодійників зі США. Одноразову грошову допомогу надав місцевим сім’ям Американський благодійний фонд «CashForRefugees».

Загальна сума, яку виплатили людям – майже півтора мільйона гривень. Ці кошти отримали родинам внутрішьно переміщених осіб у трьох громадах: Бережанській, Нараївській та Саранчуківській. Про це повідомили на сторінці Бережанської міської ради у мережі Facebook:

«Бережанська міська рада щиро дякує приватній ініціативі небайдужих людей із США «CashForRefugees». які прагнуть допомогти українцям, що найбільше постраждали від війни. Вони надали одноразову грошову допомогу родинам переселенців, які найбільше цього потребують: літнім людям (65 років і більше), сиротам, інвалідам та сім’ям з неповнолітніми дітьми (до 18 років). В Бережанській, Нараївській та Саранчуківській громадах проект реалізовано Американським благодійним фондом «CashForRefugees в Україні» у співпраці з комунальною установою «Бережанський центр надання соціальних послуг – ДОПОМОГА», відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади й підтримки підприємництва» Бережанської міської ради, ГО «Рідне місто», за сприяння Саранчуківської та Нараївської сільських рад.

Спільними зусиллями у цю холодну пору року вдалось допомогти 240 родинам на суму близько 36 000$ – 1 440 000.00 грн. Дякуємо за підтримку!», йдеться у повідомленні міської ради.

null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #CashForRefugees, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: