Подарунок на День сина: у Тернополі військовий привів свою дитину до музею, щоб більше розповісти про Україну

Опубліковано:
22 Листопада, 2022

Військовослужбовець Збройних Сил України привів свого сина до Тернопільського краєзнавчого музею, щоб хлопчик більше дізнався про історію своєї країни. Такий символічний подарунок зробив боєць своїй дитині у День сина, який відзначають 22 листопада.

Про це розповіла старша наукова співробітниця відділу стародавньої історії Оксана Зборівська. 

«22 листопада, в Україні святкують ДЕНЬ СИНА. І хоч це свято на сьогодні не є офіційним, проте з кожним роком набуває популярності. Воно є чудовою нагодою побути разом з дитиною, згадати приємні миттєвості, або ж відвідати розважальний чи пізнавальний заклад.

Саме так зробили військовослужбовець ЗСУ із своїм сином, завітавши до Тернопільського обласного краєзнавчого музею для того, щоб оглянути речі з минулих епох та сучасності.

Особливо зворушливим був момент, коли батько із своїм десятирічним сином зупинилися біля експозиційного комплексу, присвяченому російсько-українській війні. Там представлені фрагменти розірваних снарядів, бронежилети, екземпляри військової форми. Цікаво було спостерігати як військовий старається пояснити реалії війни десятирічній дитині. У розмові батько наголосив на важливості особливої поваги до тих, хто сьогодні живе у сирих окопах, хто ризикує життям заради нашого майбутнього у вільній Україні.

Звісно, що таке патріотичне виховання найріднішої людини залишить вагомий слід у свідомості дитини на все життя.

Від себе хочу привітати УСІХ СИНІВ УКРАЇНИ з цим святом. Через те, що ми сьогодні живемо у військових реаліях, бажаю усім військовослужбовцям повернутися додому живими і здоровими.

А тим, хто працює в тилу і волонтерить – ще більшої наснаги до добрих справ в ім’я України.

Наймолодшим синам бажаю дізнатися про війну лише з книг, переглядів науково-популярних фільмів, або ж відвідин музеїв, як і зробив сьогоднішній наш відвідувач.

Оксана Зборівська, старша наукова співробітниця відділу стародавньої історії»,написала на сторінці музею у Facebook старша наукова співробітниця Оксана Зборівська.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День сина, #зсу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: