Budmall відвідав форум «Нові виміри безпеки: виклики та рішення»

Опубліковано:
22 Листопада, 2022
Команда Budmall прийняла участь у форумі від Міністерства освіти “Нові виміри безпеки: виклики та рішення”, де представила новітні підходи до відновлення та відбудови освітніх об‘єктів.

Про це написав в соціальній мережі засновник Budmall.Center Тарас Демкура. 

На форумі нами були презентовані найкращі рішення для учасників форуму, а новинкою стала презентація модульних будиночків, які можуть бути облаштовані під навчальні заклади, дитячі садки,ігрові кімнати, коворкінг-центри,медичні центри,спортивні зали, що викликало неабиякий інтерес у присутніх освітян з цілої України.

Більше того,в перерерві форуму нами була організована екскурсія на виробництво, де можна було «вживу» оглянути такі будиночки та переконатися в їх якості, екологічності та енергоефективності.

Для консолідації сил виробників та впровадження кращих практик в Україні створена ГО «Ukrainian Wooden Houses Cluster, до якої залучені кращі виробники, дизайнери, архітектори, логісти.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: