У Зборові створили BAVOVNA HUB – простiр пiдтримки родин вiйськових

Опубліковано:
22 Листопада, 2022

Це простiр пiдтримки родин вiйськових, де будуть проводитись камернi заходи для жiнок, дiтей та молодi, у родинах яких є українськi вiйськовi.

Авторами проєкту є Благодiйний фонд «Сила дiї молодi» у партнерствi з мiським будинком культури; управлiнням освiти, культури, молодi i спорту, працi, соцiального захисту населення Зборiвської мiської ради; Молодiжним Конгресом Зборiвської громади.

Слiд зазначити, що проєкт реалiзовано у рамках гранту «Дiалоги Перемоги», що реалiзується у партнерствi iз Мiнiстерством молодi та спорту України та ГО “Молодiжна платформа” за пiдтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспiльство задля розвитку демократiї та прав людини в Українi», що фiнансується МЗС Данiї.

Бюджет гранту становив 90 тисяч, але для якiсних ремонтних робiт було залучено i  ресурси будинку культури, а також пiдтримку мiсцевих пiдприємцiв.

У амбiцiях команди також облаштування пункту обiгрiву та зарядки пристроїв на базi хабу.

Зараз команда займається видачею допомоги вiйськовим чи їх родинам: лiки, продукти, гiгiєна, iнформацiйна пiдтримка, створення та поширення запитiв.

На базi простору можна безкоштовно випити каву чи чай, наявнi iгри для дiтей рiзного вiку, iграшки та iнше.

null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #BAVOVNA HUB
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: