Способи заощадження коштів на опаленні квартири

Опубліковано:
21 Листопада, 2022

Питання обігріву приміщення для величезної кількості людей стало дуже актуальним, що пов’язано з ударами по критичній інфраструктурі та різким зниженням температури навколишнього середовища. Тому наразі одними з найбільш популярних побутових приладів вважаються електричні обігрівачі, що швидко підвищують температуру приміщення.

Який тип обігрівачів заощаджує електроенергію?

Економічними варто назвати конвектори з терморегулятором та керамічною поверхнею. Це пов’язано з тим, що в основі роботи таких приладів лежить використання принципу конвекції. У пристроях використовуються одразу два типи нагрівання: конвекція, інфрачервоні промені. Такі прилади можна сміливо використовувати у якості додаткового джерела опалення та навіть, якщо в приміщенні взагалі немає централізованого опалення, або наразі ви проживаєте в приватному будинку, на дачі.

Завдяки інфрачервоним променям, повітря нагрівається, переміщується у верхню частину приладу, та передає своє тепло керамічним панелям. Після того, як терморегулятор вимикається, всі керамічні панелі зберігають тепло більше однієї години. Таким чином, обігрівача, розрахованого на 700 Вт, вистачає, щоб забезпечити теплом кімнату, з площею 15 квадратних метрів. Це у декілька разів менше, ніж під час використання стандартних конвекційних та масляних обігрівачів. Вартість керамічних приладів значно вища, та вони чудово впишуться в будинок аскетично стилю, або у звичайну квартиру. Обігрівач кріпиться на стіну, а дизайн панелі можна підібрати під стилістику кімнати.

Переваги використання інверторних кондиціонерів для обігріву приміщення

Одним з найбільш економних та ефективних варіантів обігріву, вважають встановлення інверторного кондиціонера.

Принцип роботи інверторних кондиціонерів:

  • Це повноцінна кліматична система, яка чудова працює на охолодження та нагрівання приміщення. Тому його можна з легкістю використовувати як влітку, так і взимку, через можливість роботи при температурі до -30.
  • Це можливо завдяки наявності спеціального інверторного мотора, який працює постійно та не вимикається. Завдяки цьому холодоагент, який знаходиться в системі, циркулює постійно, та не замерзає.
  • Під час роботи пристрою, немає сплесків поглинання електроенергії, через рівномірне функціонування. На відміну від приладів on/off, які постійно вмикаються та вимикаються, інверторні кондиціонери працюють безперервно.

Система працює без стрибків та перенапруги. Завдяки такому принципу роботи вдається заощадити гроші на оплаті енергоносіїв. Придбавши прилад, можна забути про холод взимку та спеку влітку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обігрівач, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: