Де поласувати смачною піцою в Тернополі

Опубліковано:
21 Листопада, 2022

Як відомо, піца, найпопулярніший вид страви не тільки в італійців. В кожній країні знайдеться мільйон бажаючих для замовлення піци з доставкою. Це швидко, зручно, та вигідно. Так, саме вигідно. В той момент коли страва готується, буде час, щоб доробити свої справи та нагородити себе смачненьким. В Тернополі піцу замовляють на сайті https://sushi-pizza39.com.ua/ не тільки щоб пообідати з друзями або пригостити свою другу половинку, а й в багатьох інших випадках. В “Sushi-pizza39” ця страва зібрала в собі всі італійські традиції та якості, має неймовірну ситність та апетитність.

Асортимент піци 

В Україні є дуже багато видів піц, починаючи з чотирьох видів м’яса та закінчуючи вегетаріанською. Не мало людей полюбляють екзотичні варіанти з ананасом, кому до смаку сир, завжди зупиняють свій вибір на піці «5 сирів», або «Маргарита». Ця страва є унікальною, тому що в ній з легкістю можна поєднати суперечливі інгредієнти. Тому підібрати та замовити піцу в місті Тернопіль зможе для себе навіть дуже вибаглива людина.

Найпопулярніше замовлення це:

  • «4 м’яса» – з томатами, сиром, шинкою, м’ясом курки, салямі та баварською ковбаскою;
  • «Папероні» – з томатами, сиром та пепероні;
  • «Салями» – з томатами, сиром та салямі.

Але якщо більш до смаку екзотичні варіанти, треба придивитися до піци:

  • «З лососем та каперсами» – з вершковим соусом, сиром моцарела, сиром тільзитер, лососем, оливками, каперсами, руколою;
  • «Гавайська» – з вершковим соусом, сиром моцарела, м’ясом курки, ананасом.

Основні інгредієнти 

Піцу можна як підібрати для себе, так і створити свою. Але основні інгредієнти наступні:

  • тісто – величезна таємниця кухарів;
  • соус – для кожної піци свій соус;
  • сир – може бути як один вид сиру, так і декілька в одній страві.
  • томати – найкраща заправка в італійців для піци; 
  • курка;
  • ковбаски;
  • бекон.

Піца в Тернополі буде до смаку кожному. Тим хто полюбляє гостре, можуть додати перець або запропонувати гострий соус. Гриби, риба, цибуля, кукурудза та багато іншого можна класти у піцу, якщо у клієнта є бажання. “Sushi-pizza39” з радістю це бажання здійснить.

Замовити доставку піци – зручно!

Наступним кроком треба вибрати те, що більше до смаку. Якщо нема впевненості, слід замовити декілька піц та наступного разу виділити найкращу для себе. Або проконсультуватися з менеджером, він підкаже варіанти за смаком клієнта. Після приготування страву забере кур’єр.  Доставка піци по Тернополю відбудеться найкоротшим шляхом, щоб кожен охочий отримав її як найшвидше. Залишається тільки поласувати своїм замовленням.

 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піца, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: