Сотні людей прийшли, щоб віддати шану українському захиснику: на Тернопільщині зустріли тіло Героя

Опубліковано:
21 Листопада, 2022

До рідного дому у с. Цеценівка повернувся Герой – 43-річний захисник Сергій Балагуда. Він загинув 28 жовтня на Донеччині, обороняючи державу від російських окупантів.

Про це повідомили на сторінці Кременецької райдержадміністрації у фейсбуці.

Сергій Балагуда самовіддано став на захист рідної землі та до останнього безстрашно боровся із російським окупантом. Призваний на військову службу під час мобілізації 28 серпня 2022 року, служив стрільцем-санітаром 9-ої парашутно-десантної роти. Загинув Герой від отриманих поранень несумісних з життям 28 жовтня, під час участі в бойових діях поблизу населеного пункту Новосадове Краматорського району Донецької області.

Сергій був товариським, працьовитим і відповідальним. Завжди добрий і люблячий син, чоловік та батько: він з теплотою турбувався про своїх рідних, близьких та друзів.

Зустріли траурний кортеж із тілом полеглого живим коридором, на колінах та зі скорботою на очах. Сотні людей прийшли, щоб віддати шану українському захиснику. На центральному шляху при в’їзді у Шумську громаду священники відправили заупокійний молебень.

Поховання та віддання військових почестей відбудеться у понеділок, 21 листопада, о 10:30 годині у с. Цеценівка Шумської громади Кременецького району.

21 листопада в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна в україні, #Сергій Балагуда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: