Кременецька опорна лікарня має нову очільницю

Опубліковано:
20 Листопада, 2022
У КНП “Кременецька опорна лікарня” призначили нового директора.

Керівником медзакладу стала 47-річна Оксана Капелусь, передає “Терміново”.

Відповідне рішення прийняли на 27-ій сесії VIII скликання. Її кандидатуру підтримали 18 з 24 депутатів, які були присутніми на засіданні. Четверо обранців висловилися проти, двоє – утрималися.

Під час обговорення, яке тривало понад годину, не обійшлося без суперечок. Дехто з депутатів Кременецької міськради мав питання до кандидатки на посаду директора лікарні, конкурсної комісії та міського голови. Свою позицію щодо ситуації, яка складається навколо лікарні, висловив депутат Тернопільської обласної ради Денис Милий. 

“Ситуація у Кременецькій лікарні зараз дуже складна. Є людина, яка пройшла конкурс і яку ви зараз можете затвердити керівником і розділити відповідальність за подальший стан лікарні. Раніше була ситуація, коли мешканці Кременеччини просто боялися йти до свого медзакладу. І депутати прийняли майже одноголосно вольове рішення – далі так тривати не може. Тож зараз дозвольте людині взяти на себе відповідальність і покращити справи у медицині громади”, – зазначив Денис Милий.

Нагадаємо, раніше Оксана Капелусь була директоркою комунального закладу “Центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради”. Жінка укладе контракт з Кременецькою міською радою на три роки. Контракт з попереднім керівником лікарні Палом Кисілем достроково розірвали у серпні. Дотепер обов’язки директора виконував хірург-травматолог Юрій Шаюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кременецька опорна лікарня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: