«Ворожу літературу – на макулатуру, а гроші – на ЗСУ»: у Шумську відбулася акція

Опубліковано:
19 Листопада, 2022

У Шумську відбулася благодійна акція «Ворожу літературу – на макулатуру, а гроші – на ЗСУ». Її провели у Публічній бібліотеці Шумської міської ради. Захід відбувся на прохання жителів громади. Ця акція діятиме постійно. 

«З 19 вересня було зібрано 546 кг книг, які відправлені на переробку. За виручені кошти від реалізації макулатури та проведених благодійних акцій придбали підсушувач для взуття, шкарпеток та ніг для військових, які перебувають у екстремальних умовах. Вдячні інтернет-магазину «Сушкар» за надану оптову ціну та знижку, завдяки чому вдалося придбати більшу кількість упаковок сорбенту, який поглинає вологу та володіє антимікробними властивостями. Сьогодні працівники бібліотеки передали у Гуманітарний штаб 192 баночки засобу «Сушкар». Завдяки активності та проявленій небайдужості жителів громади захисники відчуватимуть, що у тилу про них турбуються»,повідомили на сайті Шумської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Література в Шумську
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: