Михайло Тимошик привітав учасників Х Всеукраїнської конференції пам’яті Миколи Чумаченка

Опубліковано:
19 Листопада, 2022

Депутат Тернопільської обласної ради Михайло Тимошик взяв участь у у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка. Конференцію проводили у режимі онлайн.

Від імені голови та депутатів облради Михайло Тимошик привітав усіх учасників цього заходу. Про це він написав у мережі Facebook: 

«Мав честь від імені голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та усього депутатського корпусу привітати учасників Х Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: «СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК ОСНОВА ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ», яка відбулася 18 листопада 2022 року»,написав Михайло Тимошик.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло тимошик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: