Михайло Діанов, захисник «Азовсталі», отримав найвищу відзнаку Тернопільщини

Опубліковано:
19 Листопада, 2022

Очiльник Тернопiльської обласної ради Михайл Головко запросив Михайла Дiанова для нагородження його найвищою вiдзнакою Тернопiльської обласної ради iм. Ярослава Стецька.

Про це вiн повiдомив у соцмережах.

– Ми спiлкувалися, наче давно знайомi. Це була щира розмова про вiйну i полон, про любов до музики i роботи з металом, про безнадiйнiсть планiв пiдлого ворога i незламнiсть українського вiйська. Цю незламнiсть своєю долею Михайло Дiанов довiв всьому свiту. Вiн став одним iз тих, хто не побоявся вибороти майбутнє дiтям цiною власного життя. Його свiдомий вибiр був вищим за усi полiтичнi рiшення. Вiн усвiдомлює, що незалежнiсть та державнiсть здобувається тiльки кров’ю. А сьогоднi – нi слова про бiль, лише щира посмiшка i планування нових, потрiбних Українi проектiв. Його позитивне бачення, iдеї, цiлi i переконання не можуть залишати байдужим, навпаки – надихають i спонукають до дiй, – наголосив Михайло Головко.

Голова облради зауважив, що готовий пiдтримати iнiцiативи талановитого та авторитетного воїна i радий потиснути руку Михайловi. 

– Радий – у всiх сенсах. Бо, як виявилося, навiть такий простий рух його правою рукою ще донедавна був фiзично неможливим. Як сказав сьогоднi Михайло: “Ми українцi – ми усе подолаємо!”Певен, що ми з гiднiстю пройдемо всi виклики. Слава Українi! Героям слава! – резюмував Михайло Головко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діанов, #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: