У Тернополі громадська організація запустила збір коштів для виготовлення світловідбиваючих стрічок

Опубліковано:
18 Листопада, 2022

Громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках ініціативи «Побач мене» розпочала збір коштів для виготовлення світловідбиваючих стрічок.

Організатори планують зібрати 100 тис. грн, яких вистачить, щоб придбати плівку та порізати її на 60 тис. стрічок.  Стрічки будуть роздаватися школярам Тернопільської області.

«Власними зусиллями ми виготовили понад 1,5 тис. світловідбиваючих стрічок, які практично вже всі роздані школярам Тернопільської громади. Спілкуючись із батьками, ми зрозуміли, що така потреба  є не тільки в місті Тернополі, але й по всій області. Тому ми вирішили розпочати збір коштів, щоб охопити всі 55-ть територіальних громад Тернопільщини. Закликаємо усіх долучатися до збору, щоб спільними зусиллями убезпечити наших дітей», – зазначив керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Мета ініціативи – убезпечити дітей на дорозі в темну пору доби, а для цього треба подбати про те, щоб їх було видно у темряві.

Вирішення цієї проблеми полягає у виготовленні самоклеючих світловідбиваючих стрічок, які можна кріпити на верхній одяг чи рюкзаки. За результатами тестів такі стрічки бачать водії на відстані 150 метрів.

Долучити до ініціативи можна за цими реквізитами:

Посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/3YAfnoywan

Номер картки банки – 5375 4112 0195 2111

Ініціативу «Побач мене» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з «Центром готовності цивільних. Тернопіль» від благодійного фонду Сергія Притули.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Побач мене
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: