«Тернопільводоканал» знову приймає відвідувачів на Медовій

Опубліковано:
18 Листопада, 2022

“Тернопільводоканал” з 14 листопада відновив прийом відвідувачів на вулиці Медова.

Працівники відділу розрахунків населення приймають громадян із питань нарахування оплати за воду до стоки. Про це йдеться на сайті водоканалу: 

«Водночас зберігається можливість дистанційної взаємодії з “Тернопільводоканалом”. Подати показники лічильників і отримати роз’яснення щодо проведених нарахувань, інших питань можна за номерами телефонів (0352) 519751 та 0-800-509-909. Замовити повірку лічильників – за номером (0352) 519756. Подати показники лічильників можна через сайти vodokanal.te.uaeps.te.uaoplata.te.ua. Також нагадуємо, що оплатити послуги з водопостачання і водовідведення можна дистанційно з використанням інтернет-ресурсів. Саме регулярність розрахунків за спожиті послуги мешканцями міста довзолить нашому підприємства і надалі забезпечувати Тернопіль водою»,йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тернопільводоканал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: