Козівська Реміснича Броварня: «Вирішили зварити серію пива «Тарнопольські асоціації»

Опубліковано:
18 Листопада, 2022

Козівська Реміснича Броварня у мережі Facebook повідомила своїх шанувальників, що вирішила зварити серію пива “Тарнопольські асоціації”.

Перше пиво з того ряду розкаже вам про Тарнопільських батярів. Махабунди – люди переважно з тарнопільської бідноти, котрі хтіли файно жити, але особливого запалу до роботи не мали. Мали крутий норов, часто неабияку фантазію до витівок та заробіток з різних незаконних оборудок. Се пиво таке як вони – просте, моцне і має в собі пучку перцю… з тим не є сильно дороге, шоб можна було собі позволити. Тому просимо спробувати… воно того варте… якраз зігріє душу зимовими вечорами. Поки тіки в склі… а там буде видко… Нагадуємо про традиційну п’ятничну доставку. Замовлення можна зробити на сайті https://pyvokozova.com.ua . Якщо ви вже звикли до традиційних повідомлень, то є соцмережі броварні та месенджери за номером 0979421411. Актуальний перелік завжди за посиланням http://bit.ly/38l4CKp. По Україні пиво їздить за допомогою служб доставки на відповідальність замовника, тому просимо перевіряти відправлення при отриманні, та зважати на заборони при оформленні замовлення!!! Також завжди раді бачити у себе на броварні у Козові, вул. Грушевського,25. Телефонуйте,йдеться у повідомленні.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козівська Реміснича Броварня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: