Популярна торгова марка з Бучача «Семеро козенят» відкрила у Тернополі магазин-кав’ярню

Опубліковано:
17 Листопада, 2022
Ще одна крамниця крафтових сирів з козячого та коров’ячого молока «Семеро козенят» з’явилася у Тернополі.

Однак це не просто магазин, а – світла та затишна кав’ярня, де можна поласувати теплим напоєм і свіжою випічкою. Відкрили її на вулиці Шептицького 4А/5 (навпроти «Арт-декор»).

В асортименті крамниці – козячі і коров’ячі сири, десерти з них, круасани, тістечка, торти, натуральні соки і пюре, сирні дошки та інше.

Засновниця торгової марки «Семеро козенят» Лілія Прокіпчук каже, в основі продукції – свіже високоякісне молоко кіз та корів, яких компанія утримує на власних фермах.

– Наша команда – найкращі фахівці у галузі сироваріння. Наш сир – незвичний, адже щодня «Семеро козенят» працює над створенням чогось нестандартного, а головне – смачного та корисного! – наголосила Лілія Прокіпчук. – Зимовий період для мене по-особливому казковий. Тому я вирішила створити спеціальну лінійку сирів, які смакують восени та взимку. Вони вже представлені у наших магазинах.

Заснували «Семеро козенят» у Бучачі два роки тому. За цей час торгова марка вже встигла здобути прихильність любителів сирів по всій Тернопільщині та за її межами.

– Оскільки за професією я кондитер, то вирішила, що можу застосувати свої навики і в сироварінні. Так виникла ідея відкрити не просто магазин, а кав’ярню, де можна посмакувати випічкою із козячого та коров’ячого сиру і молока. Війна змінила плани усіх українців, але я вирішила не відкладати мрію на завтра. Україна потребує нашої підтримки. Якщо б кожен підприємець зараз боявся працювати, вся економіка зупинилася б,  зауважила Лілія Прокіпчук.  

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #семеро козенят
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: