У Тернополі водій збив пішохода: чоловік у реанімації у важкому стані

17.11.2022 15:20   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Темна пора доби, відсутність світловідбиваючих елементів та перехід проїжджої частини за межами пішохідного переходу стали причиною аварії в Тернополі 16 листопада.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, о 22:00 на вулиці Петлюри під колеса автомобіля Kia Magentis потрапив 59-річний тернополянин. Чоловіка у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення. Триває слідство.

Правоохоронці щодня наголошують на тому, що порушення правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами, можуть призвести до нещастя. Темна пора доби, відсутність зовнішнього освітлення, відсутність світловідиваючих елементів - основні причини аварій, а дощ та снігопади суттєво погіршують ситуацію. Аби убезпечити себе від біди, водіям варто вчасно змінити колеса автомобілів та не перевищувати швидкість, а пішоходам стати «видимими» на проїжджій частині й переходити дорогу лише у спеціально відведених місцях, - кажуть поліцейські.

Ще одна ДТП сталася 16 листопада, близько 10:30 на Збаражчині. Трьох пасажирів автомобіля УАЗ бригада швидкої доправила до лікарні з травмами.

За попередньою інформацією, водій УАЗу, увімкнувши сигнал повороту, почав зменшувати швидкість для з'їзду на заправку. В цей момент ззаду в нього врізався автомобіль DAF LF. Причина ДТП - неуважність та недотримання дистанції. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за із статтею 286 Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі