Чому в Тернополі все робиться через одне місце?..

Опубліковано:
17 Листопада, 2022

Чому в нас все робиться через жопу…. Інші слова важко підібрати.

15 листопада приблизно о 15:45 під час повітряної тривоги (!!!) будучи вдома почула такі вібрації стін будинку, що перше, що спало на думку, треба хапати 11 місячну дитину і бігти на двір, бо напевно десь поруч впала ракета. Вибігла на двір, а це , як виявилось, міська рада вирішила “відремонтувати” нам прибудинкову територію, про що ми просимо, наскільки пам’ятаю, останні 10 років. Але “ремонт” цей вартий окремої уваги… Напевно робили його для фото, щоб потім Сергій Надал міг в себе на сторінці відзвітувати про те, що зроблено ямковий ремонт, блаблабла…..

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ТУТ

Не подумайте, що я в тому віці, коли деменція і люди всім навколо невдоволені, але як ОЦЕ можна взагалі назвати ремонтом? Я спілкувалася із старшим, сказав, що ініціатива міської ради, але в мене питання, чому саме така мізерна площа ремонтується? Що ті, хто планував цей “захід”, інакше його не назвеш, не бачать ями і рови поруч, в метрі-двох від того місця, де вони кладуть асфальт?? Тобто ям поруч немає, а ремонтується виключно 3-4 квадратних метрів акурат від дороги, щоб Сергій Надал як їхатиме на роботу повз цей двір бачив, що все “відремонтовано”.

Якби мешканці будинку по вулиці Замковій, 5 знали, що міська рада настільки бідна, що не могли виділити ще з 10 кубів асфальту, ми скинулися грошима. Про капітальний ремонт прибудинкової території ми взагалі мовчимо, хоча будинок в титульному списку ще з 2019 року.

Одним словом все робиться через ср@ку або іншими словами для галочки. Не варто було починати того заради 3-4 кубів асфальту.

Окремої уваги заслуговує те, що робилось це під час повітряної тривоги, хоча мені відомі випадки, коли за косіння трави бензокосою наш доблесний добробат, який патрулює місто спільно з правоохоронцями (Тайфун, якби хто питав) наклав на порушника санкції у вигляді конфіскації бензокоси, щоправда згодом повернули. Що це? Подвійні стандарти чи недолугість міських чиновників?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міська рада тернополя, #ремонт дороги
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: