Команда Budmall Center взяла участь у всеукраїнському форумі «Нові виміри безпеки-виклики та рішення»

Опубліковано:
17 Листопада, 2022

В Тернополі команда Budmall Center прийняла участь у всеукраїнському форумі «Нові виміри безпеки-виклики та рішення», який організувало міністерство освіти за сприяння Тернопільської ОВА.

Форум відкрив міністр освіти Сергій Шкарлет, голова Тернопільської ОВА Володимир Труш та міський голова Сергій Надал.

Так сталося чотири роки тому, коли ми започаткували проєкт «Життя в стилі ЕСО», який направлений на екологічне виховання молоді.Завдяки проєкту в Україні в багатьох навчальних закладах були встановлені і до сих встановлюються сенсорні питні фонтанчики,які сприяли налагодженню питногорежиму дітей в школах та середніх і вищих навчальних закладах. Сьогодні на форумі нами були презентовані найкращі рішення для учасників форуму, а новинкою стала презентація модульних будиночків, які можуть бути облаштовані під навчальні заклади, дитячі садки, ігрові кімнати, коворкінг-центри, медичні центри, спортивні зали, що викликало неабиякий інтерес у присутніх освітян з цілої України, – пише засновник Budmall Center Тарас Демкура. 

Нагадаємо, нещодавно для консолідації сил виробників та впровадження кращих практик в Україні створена ГО «Ukrainian Wooden Houses Cluster, до якої залучені кращі виробники, дизайнери, архітектори, логісти.
Budmall Center працює задля спільної справи – відбудови України.
null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: