Знову вводять в дію графік аварійних відключень електроенергії для Тернопільщини

Опубліковано:
16 Листопада, 2022

Сьогоднi, 16 листопада, по всiй Українi застосовуються графiки погодинних вiдключень, а також додатково – аварiйнi вiдключення.

Про це повiдомив голова Тернопiльської обласної вiйськової адмiнiстрацiї Володимир Труш.

“У зв’язку iз складною ситуацiєю в енергосистемi країни та згiдно з рiшенням НЕК “Укренерго”, в областi введено Графiк аварiйних вимкнень”.

Масованi ракетнi удари 15 листопада по енергетичнiй iнфраструктурi та похолодання ще бiльше ускладнили ситуацiю в енергосистемi.

Тому, просимо з розумiнням ставитися до вiдключень.

Будь ласка, пiдготуйтеся до збiльшення часу обмеження електропостачання: зробiть необхiдний запас води, завчасно зарядiть пристрої та павербанки, щоб бути на зв’язку з рiдними.

Обмеження споживання – це необхiдний захiд для збереження стабiльностi енергосистеми пiсля вже шостої прицiльної ракетної атаки рашистiв по енерегооб’єктах. Ремонтнi бригади працюють цiлодобово над вiдновленням понiвеченої iнфраструктури, щоб повернути свiтло українцям.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваріійні відключення, #електропостачання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: