Як обрати чохли та автомобільні тримачі для смартфонів?

Опубліковано:
15 Листопада, 2022

Не дивлячись на те, що виробники сучасних гаджетів постійно вдосконалюють виробничі лінії та займаються розробкою матеріалів, стійких до механічних пошкоджень, різних несприятливих факторів, щоб забезпечити потрібну сенсорну реакцію екрану, використовують загартоване скло. Тому при серйозних механічних пошкодженнях воно не зможе захистити екран від появи тріщин та сколів. Оптимальним варіантом захисту будь-якого смартфону, вважають захисні чохли, широкий асортимент яких представлений у магазині Vchehle.

Матеріали для виготовлення захисних чохлів для смартфонів

Вибір чохла залежить від конкретної моделі, особливостей життя власника гаджета, а також його вимог.

Види матеріалів для виготовлення чохлів:

  • Працівники офісів зазвичай віддають перевагу зручним моделям, виготовленим зі шкіри. Такі чохли підкреслюють статус та дозволяють захистити не лише задню стінку смартфона, але й область екрану та скла, бокових панелей.
  • Одними з найбільш популярних наразі вважаються чохли з силікону, які вирізняються чудовою еластичністю та захищають задню стінку, бокові панелі смартфонів. Зазвичай, щоб забезпечити достатній захист, купують загартоване скло, яке наклеюють на екран.
  • Термопластичний поліуретан – це інноваційний матеріал, який створений для заміни силікону. Він відрізняється високою пластичністю, завдяки чому його колір не змінюється, навіть під час довго використання.

Корисні гаджети для спрощення роботи автомобілістів

Найскладніше приходиться автомобілістам. Після появи мобільних телефонів, величезна кількість власників авто самостійно розробляли прилади, які утримували гаджети. Ситуація змінюється в кращу сторону, завдяки магазину Vchehle. Тут можна знайти широкий асортимент товарів для автомобілістів, які звикли жити з комфортом та не відмовлятися від спілкування або навігаторів у своєму авто. У магазині Vchehle можна віднайти величезну кількість приладів для мобільних телефонів, що використовуються в середині машини. Завдяки цьому можна здійснювати заряджання пристрою від прикурювача та закріпити дорогий смартфон у комфортному положенні. Для фіксації телефону використовують магнітні тримачі.

Автомобіліст та перехожі можуть не хвилюватися за власну безпеку. Оптимальним варіантом для спілкування за кермом машини є використання бездротових навушників. Завдяки наявності функції фонового режиму, можна одночасно чути голос співрозмовника, який знаходиться на іншому кінці трубки, а також чудово орієнтуватися на місцевості.

Для тих, хто хоче залишатися постійно на зв’язку, магазин Vchehle пропонує широкий асортимент зарядних пристроїв та павербанків, які дозволять зарядити смартфон, перебуваючи далеко від власного будинку, та не маючи доступу до електромережі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Vchehle, #гаджети, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смартфон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: