Поліцейського засудили до позбавлення волі за закриття справ на п’яних водіїв

Опубліковано:
15 Листопада, 2022

За публiчного обвинувачення прокурорiв Тернопiльської обласної прокуратури до 4 рокiв позбавлення волi засуджено колишнього начальника сектору реагування патрульної полiцiї одного з вiддiлень полiцiї, обвинуваченого у несанкцiонованiй змiнi iнформацiї, яка обробляється в автоматизованiй системi (ч. 1, 3 ст. 362 КК України). 

Про це повiдомили у пресслужбi Тернопiльської обласної прокуратури.

Прокурор довiв у судi, що правоохоронець упродовж 2018-2019 рокiв умисно вносив до Iнформацiйної пiдсистеми Нацполiцiї «Адмiнiстративна практика» вiдомостi про закриття судом справ про адмiнiстративне правопорушення у зв’язку iз закiнченням строкiв на момент розгляду. Насправдi такi судовi рiшення в адмiнiстративних справах за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в станi алкогольного сп’янiння) не виносились. 7 осiб, стосовно яких складено адмiнiстративнi протоколи про керування автомобiлем у станi алкогольного сп’янiння, змогли уникнути покарання.

Вiдтак Тернопiльський мiськрайонний суд визнав вказану особу винною за iнкримiнованою статтею та призначив покарання у видi 4 рокiв позбавлення волi.

Рiшення суду ще не набуло законної сили.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #засудили, #неправдива інформація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліцейський, #поліція, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: