Дитячі товари на Чорну п’ятницю: обираємо найкраще

14.11.2022 14:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На дітей батьки та рідні витрачають чи не найбільше грошей. Бо дітлахи, як ніхто інший, вміють радіти новим покупкам. Та й ростуть вони швидко, як і їхні потреби. Щоразу потрібно шукати іграшки по віку, рюкзаки, велосипеди чи ролики нового розміру, меблі для навчання і так далі.

Хороша новина в тому, що всі ці товари є в продажу. Але асортимент такий великий, що іноді важко обрати, що придбати сьогодні, а що запланувати на потім. Тому Чорна п’ятниця – прекрасна нагода обдарувати малюків, молодших школярів та підлітків усім, що відкладалося на завтра чи післязавтра. Головне – вчасно визначити пріоритети.

Black Friday у дитячому відділі

Цінопад у листопаді – хороша можливість заощадити кошти, купивши дітям все, що потрібно. Та навіть більше. Для цього слід прислухатися до побажань дітлахів напередодні розпродажу. Також варто оцінити, які покупки будуть корисними та актуальними саме зараз. Що можна купити:

  • Подарунки під подушку на Миколая: смартфони для старших дітей, улюблені конструктори Lego для менших, розвиваючі центри для малюків.
  • Презенти на день народження чи іменини: ігрові приставки, навушники, гіроборди.
  • Приємні сюрпризи для творчих натур: набори для рукоділля, пазли, музичні інструменти, набори для експериментів, мозаїку, мольберти.
  • Актуальні меблі: шкільні парти, комоди для іграшок, стільчики для годування.
  • Настільні ігри для цікавого сімейного дозвілля довгими зимовими вечорами.

Також варто подумати про речі, які можуть спростити життя батькам малюків: радіоняні, слінги, шезлонги, крісла-гойдалки. І окрему увагу приділити товарам для школярів. Канцтовари, рюкзаки, планшети – ці речі ніколи не будуть зайвими.

Недитячий асортимент дитячих товарів у Чорну п’ятницю

Підприємці добре знають, що саме у дитячих відділах та біля полиць з актуальними для дітей товарами в період цінопаду буде чимало покупців. Тому в каталогах таких пропозицій у Black Friday обов’язково слід очікувати вигідних знижок. Достатньо не пропустити дня розпродажу та заздалегідь скласти список речей, які ви бажаєте придбати. Бо правильно спланована Чорна п’ятниця в Алло – справжній шанс втілити в життя мрії дітлахів та заощадити при цьому чималу суму.

А ще сезон розпродажів – вдалий час для планування святкових сюрпризів похресникам, племінникам. Це хороша нагода обрати подарунки друзям сина чи доньки на День народження. Чи планово купити кілька упаковок памперсів і необхідні засоби гігієни для малюків за приємною вартістю.

Можна також скористатися вигідними пропозиціями, щоб придбати достатньо дорогі товари за більш доступними цінами. Наприклад, нові меблі в дитячу кімнату. Чи повноцінний ігровий комплекс, який тішитиме сина чи доньку та їх друзів не один рік.

Або ж просто перетворити Чорну п’ятницю на справжнє свято та запропонувати дитині самостійно обрати собі подарунок. Просто так, без особливої причини. Заради класних емоцій. Адже Black Friday організовується саме для цього: щоб всі отримали максимум вигоди та насолоди від шопінгу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі