Окраса міста і діловий центр: 13 років тому в Тернополі відкрили бізнес-центр «Атріум»

14.11.2022 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Рівно тринадцять років тому в самому серці Тернополя ми відкрили бізнес-центр «Атріум», який став окрасою нашою міста, діловим та культурним центром. 

Тут є коворкінг -центр, банківські послуги, конференц-зали, адвокати, нотаріус, авто-школа «Драйв», салони краси, центр здорового та активного довголіття Життя в стилі ECO - Територія особистого розвитку, дитячий розважальний центр, цілий поверх займає ПП документ, де Ви можете отримати закордонні паспорти і не тільки.

 А ще, в «Атріум» знаходиться Етногалерея "Спадок" родини Демкур, де можна взнати всю нашу багатовікову історію та познайомитися з культурною спадщиною України.

Запрошуємо до співпраці всіх, хто хоче розвивати власне пвдприємництво і працювати заради перемоги - в «Атріум» ще є пару вільних приміщень! - пише в соціальній мережі власник "Атріуму" Тарас Демкура. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі