«Придбали для воїнів третю автівку»: Микола Люшняк розповів про волонтерство у громаді

Опубліковано:
13 Листопада, 2022

Народний депутат України Микола Люшняк у соцмережі Facebook написав про жителів та голову Гримайлівської територіальної громади, зокрема, про їхнє волонтерство під час війни. Політик зазначає, що саме завдяки таким людям, Україна обов’язково переможе.

За словами Миколи Люшняка, у громаді до допомоги українським захисникам долучаються усі: і дорослі, і діти, кожен робить для перемоги те, що може і уміє. А нещодавно жителі громади, об’єднавши свої зусилля знову зібрали для військових найнеобхідніше: 

«Вкотре переконуюсь: українці справді неймовірні! Адже зараз проти рашистів воює кожен – від школярів, які знаходять все нові способи зібрати гроші для воїнів, до бабусь, що старанно готують їжу, в’яжуть сітки та шиють одяг захисникам.

null

На цьому фото – голова Гримайлівської ОТГ Микола Сідляр. На початку повномасштабного вторгнення він об’єднав усю Гримайлівську громаду, щоб допомогти захисникам та внутрішньо переміщеним особам. Днями Микола Сідляр разом з місцевими жителями придбав для українських воїнів вже третю автівку. Передадуть її 68 окремій єгерській бригаді. Волонтери «Української команди» завантажили позашляховик продуктами та засобами гігієни для захисників. Разом вистоїмо і переможемо ворога!», – пише Микола Люшняк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #микола люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: