Нова пора – нові смаки. «Семеро Козенят» розкриває асортимент осінніх новинок сирів

Опубліковано:
14 Листопада, 2022

Осіння лінійка сирів – 5 видів сирів і кожен з них має свій особливий осінній смак. 

Монастирський «Сухоцвіт»

Цей продукт грає своїми барвами: імеретинський шафран додає сиру яскравий та насичений колір, а пелюстки української сушеної волошки доповнюють цю вишуканість.

Монастирський «Грибний»

Спитаєте чому “Монастирський” сир став таким насиченим і барвистим? Все просто! Ми додали до його класичної рецептури ароматні гриби!
Назва напросилася сама собою: Сир Монастирський “Грибний” – креативно, вишукано і дуже смачно!

Монастирський «Горіховий»

Пряно-молочний смак “Монастирського” сиру тут доповнені фундуком, мигдалем, кеш’ю, а ще – волоськими горіхами. Що ж може бути кращим за поєднання витонченого смаку сиру із різноманітними горіховими присмаками?

Осінній

Представляємо вам новий вид “Осінній”. У якості добавки ми використали гарбузове насіння та журавлину. Цей сир стане смачним доповненням до вашого столу.

Чедер

Це поєднання вершкового смаку, що відтіняється нотками кислинки, а яскраво-гарбузовий колір виглядом доповнює цілісний смак даного сиру.

Замовити можна на сайті та в direct (при замовленні від 1000 грн – фірмова екосумка в подарунок), під час воєнного стану, доставка по Україні – БЕЗКОШТОВНА.

Також купуйте офлайн у нашому магазині в м. Тернопіль (Тернопільський міський ринок), у мережах супермаркетів «Європа» та в кав’ярні «Кофеїн» м. Чортків.

 https://www.instagram.com/semero_kozenyat/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гадз, #семеро козенят
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: