Budmall створює енергоефективні рішення для опалення, водопостачання та кондиціонування

13.11.2022 18:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Через руйнування енергетичної інфраструктури основною метою команда Budmall.Center зараз є свідоме зменшення споживання електроенергії.

Крім цього, команда Budmall.Center та Budmall Enginiring створює найбільш енергоефективні рішення для опалення, водопостачання та кондиціонування. Кожен із наших будиночків збудовано з урахуванням енергоефективності.

Budmall дбає про теплий комфортний дім уже зараз, тому поспішіть, щоб ми встигли привезти модульний будинок та встановити його на ділянці. Готові будинки “під ключ”, у яких ви точно не будете мерзнути взимку. А все завдяки:

1. Інверторній електронній панелі управління конвектором DIGITAL INVERTER, що дозволяє економити електроенергію втричі.

2. Техніці ,яка керується дистанційно через єдиний застосунок управління за допомогою WiFi.

3. Повне інверторне оснащення будинку: електричні водонагрівачі, кондиціонери, касетні, канальні та корпусні фанкойли, конвектори, фільтри очищення повітря тощо.

Ефективно використовуючи енергію у домівках, ми наближаємо країну до перемоги! 

Сьогодні також надважливо берегти та відновлювати власну енергосистему кожної людини. Ваші нові звички дадуть нові емоції та енергію робити те,що веде нас до результатів,а результати -до якісного життя. Тому, нашою командою,ми активно просуваємо марафони здоров‘я з долученням провідних експертів ринку-в енергії сила кожного з нас. Попереду в нашої країни нелегкі часи. І нам всім потрібно мати достатньо енергії, щоб працювати для її відновлення Чекаємо вас в центрах Budmall та проєктах «4Qlife”-“Заради якісного життя», – пише в соціальінй мережі засновник Budmall.Center Тарас Демкура. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі