Служба автодоріг у Тернопільщини на аукціоні зібрала 138 500 гривень для військових

10.11.2022 23:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області на аукціоні зібрала 138 500 гривень, щоб закупити необхідні речі для українських захисників. Кошти заробляли на тепловізійні монокуляри для бійців. 

«З вдячністю передали усі лоти благодійного аукціону переможцям. Завдяки продажу 4 картин українських художників та художниць Служба автомобільних доріг у Тернопільській області вторгувала 138 500 гривень. Ці кошти ми передали на благодійну ініціативу «Об’єднані заради перемоги» Укравтодору. Загалом по країні зібрали 1,3 млн грн. Нещодавно 19 тепловізійних монокулярів InfiRay, придбаних завдяки благодійній ініціативі, волонтери фонду «Повернись живим» передали на передову. 15 – бійцям 140 окремого розвідувального батальйону морської піхоти. Ще 4 тепловізори передали 1-му батальйону легендарної 36 бригади морської піхоти. Висловлюємо щиру подяку людям, які придбали картини, та зробили щедрий вклад у закупівлю тепловізорів: Крижовачуку Олегу Петровичу та ТОВ “Україна” за придбання пейзажу села Скорики. Гадзу Петру Івановичу та Фермерському господарству “Гадз” за придбання пейзажу селища Струсів. Кравцю Володимиру Васильовичу за придбання пейзажу селища Вишнівець. Вівчар Юлії Богданівні за придбання натюрморту художниці-переселенки. Разом переможемо!», - написали на сторінці Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

null
 
null
 
null 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі