Поліцейські Тернопільщини подякували ТОВ «Маркетингові технології ПБС» за співпрацю

Опубліковано:
10 Листопада, 2022

Поліцейські Тернопільщини подякували ТОВ «Маркетингові технології ПБС» за співпрацю.

Зогкрема, товариство допомагало правоохоронцям інформаційно. Тривалий час Управління поліції охорони в Тернопільській області тісно співпрацює з ТОВ «Маркетингові технології ПБС». Оголошення про набір на службу, охорона майна різної форми власності та інші послуги, які пропонує жителям Тернопільщини Управління поліції охорони, розміщені на сіті-лайтах та біг-бордах, що належать ТОВ «Маркетингові технології ПБС».

«За тісне співробітництво Управління поліції охорони вручили директору підприємства Михайлу Тимошику подяку та пам’ятну медаль, приурочену 70-ій річниці створення служби охорони. Під охороною Управління поліції охорони в Тернопільській області перебуває понад 9 тисяч об’єктів різних форм власності. Офіси, підприємства, магазини, квартири, будинки та інші приміщення з особистим майном громадян підключені до пульта централізованого спостереження. Підрозділ також забезпечує охорону об’єктів стратегічного значення по території всієї України», – розповіли у поліції.

«Співпраця з нашим товариством дозволяє розміщувати соціальну рекламу на території нашої області. Ми маємо великі площі, тому завжди можемо дозволити собі надати частину з них на безоплатній основі»,зазначив Михайло Тимошик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Маркетингові технології ПБС
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: