У громаді на Тернопільщині розпочався футбольний турнір серед школярів

Опубліковано:
9 Листопада, 2022

У Чортківській громаді на Тернопільщині розпочався футбольний турнір серед школярів. Участь у ньому беруть учні усіх 11 шкіл громади. Розпочалися змагання 7 листопада. Їх проводять на мультифункціональному спортивному майданчику Чортківської ЗОШ №7.

«Всіх учасників турніру розподілили на три групи. Перші і другі місця у кожній з груп вийдуть у фінальний плей-оф, котрий розігруватимуть у середу. Матчі тривають по 20 хвилин. Суддівство забезпечують тренери Чортківської дитячо-юнацької спортивної школи.

Зауважимо, що деякі матчі відбуватимуться на новому спортивному майданчику Чортківської ЗОШ №7, а інші – теж на полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик».

Згідно із результатами сліпого жеребкування, сформовані наступні групи:

Група А: Чортківська ЗОШ №7, Бичківська школа, Чортківська гімназія №3 ім. Р.Ільяшенка, Чортківська гімназія ім. М.Шашкевича.

Група B: Чортківська ЗОШ №5, Чортківська ЗОШ №6, Росохацька школа, Скородинська школа.

Група С: Чортківська ЗОШ №2, Білівська опорна школа, Горішньовигнанський НВК.

Результати змагань Чортківська міська рада опублікує всереду, 9 листопада, коли будуть зіграні усі матчі фінальної стадії», повідомили на сторінці Чортківської міської ради у Facebook

null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Футбол на Чортківщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: