Шумська міська лікарня отримала новий УЗД-апарат з набором датчиків Ultrasound Logiq е R8 with З Probes. Обладнання медзакладу надали за підтримки Світового банку.

Про це повідомили на сторінці Шумської територіальної громади:

«Сьогодні підтримка Світового банку має особливе значення для України, оскільки перед фінансовою системою постав ключовий виклик: забезпечення всіх першочергових та пріоритетних видатків в умовах значного зменшення доходів держбюджету через повномасштабні воєнні дії.

Адміністрація та колектив Комунального некомерційного підприємства «Шумська міська лікарня» висловлює слова вдячності Міжнародному банку реконструкції та розвитку Світового банку та Міністерству охорони здоровʼя за наданий апарат УЗД з набором датчиків Ultrasound Logiq е R8 with З Probes

Ми дякує Worldbank та Міністерство охорони здоров’я України за результативну співпрацю, яка допомагає нам стати стійкими перед обличчям сьогоднішніх викликів», – йдеться на сторінці громади.

null
null 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #УЗД-апарат, #Шумська лікарня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: