У Бучачі зібрали понад 27 тисяч гривень на обладнання для пологового відділення

Опубліковано:
9 Листопада, 2022

У Бучачі провели благодійний ярмарок, який організували з нагоди Дня добра. Благочинцям вдалося зібрати 27 з половиною тисяч гривень. За ці кошти планують придбати аудіограф для місцевого пологового відділення.

Про це організатори ярмарку повідомили у мережі Facebook:

«27534 грн зібрано на АУДІОГРАФ в Бучацьке пологове відділення!

це перше і найголовніше, чим хочеться поділитись з вами, дорогі жителі Бучача!

День Добра, який пройшов в Бучачі 5 листопада, об’єднав понад 100 фей і чарівників міста, які посприяли організації і проведенню свята!

Місто об’єдналось! Повідомлення про День Добра, який планувався на 5 листопада, облетіло соцмережі і долучались всі, хто тільки міг! Від найменшої дрібнички до серйозних організаційних питань, від працівника бібліотеки до депутата, від 10-річних дітей до людей похилого віку! В цьому вся сила Бучача і України. Немає таких питань, які б не зміг вирішити український народ!

А ми збираємо далі на Аудіограф і запрошуємо всіх вас покавувати в кав’ярні Турка в фіолетових благодійних стаканчиках. Якщо ви далеко, напишіть нам будь ласка, ми надішлемо рахунок для грошового переказу!

Щоб бути справжнім бучачцем – не обов’язково бути в місті, можна бути у будь-якому куточку світу, але серце всеодно лишається на Батьківщині», – написали організатори.

Фото – Аліна Горндієнко 

null
null
null
null
null
null
null 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний ярмарок, #бучач новини, #день добра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: