Щоб у наших ворогів горло пір’ям поросло!

Опубліковано:
9 Листопада, 2022

Навіть багата українська мова пасує, коли потрібно цензурно визначити своє ставлення до дій, які вчиняє кремлівська влада на чолі з кимось, віддалено схожим на людину. Читаєш коменти під постами про путіна – «мерзотник», «недомірок», «тварина», «дебіл»… – ні, не те. А те, «що те» – знаходиться поза зоною нормативної лексики.

2014 рік – напав, вкрав, привласнив. 2022 рік – напав, отримав по пиці, почав тікати, красти, привласнювати. Останні три дії – похапцем, як щур з підпаленим хвостом. Сам розуміє, що не донесе до своєї схованки награбоване, але пре і пре.
 
Останні «дійства» бункерного щура зі спробою «легитимізації» окупованих територій взагалі взагалі поза межами розуму. Воно призначило в.о. намісників царя «приєднаних губерній»! Тимчасово виконуючих. Бо сам розуміє, що «виконуватимуть» свої обов’язки вони будуть ну дуже вже «тимчасово». Довше висітимуть на стовпах центральних площ визволених українцями «столиць» «своїх вотчин».
 
На що сподівається путін? Якщо в Ерітреї є інтернет і є до нього доступ, то вже мабуть і на околиці Асмеру всі люди зрозуміли, що кремлівський «картковий будинок» розвалився до самого фундаменту. «Непереможна» армія злочинців та мародерів, вдягнута у «однострій» рязанського відділку ЖКГ, тікає від ЗСУ, залишаючи зброю, техніку та награбоване збіжжя. Кожного дня синьо-жовті прапори повертаються на своє законне місце у відвойованих у ворога містах та селах. Українці повертають СВОЄ! І повернуть все СВОЄ до останнього метра рідної землі.
 
Путін присвоїв не тільки тимчасово вкрадені українські землі, а ще й звання генерал-полковника «найвідомішому тік ток воїну сучасності» кадирову. За кількість переглядів? Чи за публічну демонстративну відправку кадиркіних неповнолітніх діточок на бутафорську передову, яка розташована подалі від навіть можливої зони ураження українськими Химерами? Чи у примарній надії на те, що кадиров зможе захистити бункер від «дератизації» головного кремлівського щура? Але ж останнім часом усі хворобливі надії путіна розлітаються на друзки!
 
Кожне «дійство» путіна та ко стає черговою «вишенькою» на запліснявілому «торті» кремля. Замість «указ президента російської федерації» вже давно потрібно писати «маячня психічно хворого у стадії загострення». Хвороба путіна поширилася вже й на «особливості правового регулювання в царині використання атомної енергії на території Запорізької області».
 
Як би так цензурно запитати у путіна «хто ти такий, …………, щоб «врегульовувати» використання вкраденого українського майна на окупованій українській землі?!!» Врегулював би спочатку ринкову вартість «нового гарматного м’яса», що на твою хвору забаганку зганяється по всій росії для відправки на забій. Бо якась ця вартість занадто смішна, як для «бравого вояка другої армії» – п’ять кіло мінтаю. Нормальному українському коту це порція менш ніж на неділю!  А таких «котів» в України – мільйони! І всі дуже голодні до свіжини!
 
Погано бути «без царя у голові». Особливо коли ще й вважаєш себе «царем». Ну заціпило б тебе на твоєму троні, зробив би людям свято! Світ зачекався! Ні ж… Путін ще й вирішив замінувати два енергоблоки вкраденої АЕС на випадок ситуації «так не залишайся ж ти нікому»! Де знайти слова, щоб цензурно назвати таку нелюдь?!!
Українська мова не така багата на лайку, як «статево розвинута» росія, що «збагатила» багато інших мов різновидами «релігійних» стосунків російських військовослужбовців під прицілом українських дронів. Українська мова на думку іноземних дослідників багата на прокльони. Якщо це відповідає дійсності, то путіна чекає страшне майбутнє. Коротке, але дуже страшне. А у всіх, хто своєю мовчанкою підтримував злочинця, щонайменше – горло пір’ям поросте…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мова, #федоренко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: