На Закарпатті відкрили виставковий майданчик Budmall Center (фото, відео)

Опубліковано:
9 Листопада, 2022

На Закарпатті відкрили виставковий майданчик з модульними будинками українського виробника.

Відкриття Budmall Закарпаття та презентація Ukrainian Wooden Houses Claster відбулося 6 листопада в присутності сотень небайдужих відвідувачів, повідомив тернопільський підприємець Тарас Демкура.

“Виставкові майданчики Budmall.Center – це можливість оцінити сучасні модульні будинки перед покупкою, оглянувши їх наживо, поспілкуватися з експертами та отримати професійну консультацію та дружню пораду”, – зазначив Тарас Демкура.

 

Готові модульні каркасні, сіп-панельні будинки та барнхауси “під ключ” можуть стати в перспективі частиною проєктів модульних містечок для переселенців, рішенням для туристичної галузі, а також повноцінним житлом для кожної української родини.

Уже сьогодні вони можуть стати частиною модульних містечок для українців, які вимушені переїздити в безпечніші місця або облаштовуватися після повернення додому. Головна їхня перевага – це енергозберігання, екологічність і мобільність.

“Наш проект створений в час війни в Україні і наша місія популяризувати, розвивати, будувати, показувати красу нашої країни, підтримувати наших виробників, дарувати давно омріяне житло українській родині”, – наголосив підприємець.

Місія прoєкту Budmall center – ствoрити прoстір вільних людей і дoпoмoгти мільйoнам українців, які пoстраждали під час війни, знайти для себе кoмфoртне, дoступне та зручне житлo та дoпoмoгти вітчизняним вирoбникам рoзвивати власне вирoбництвo у складні часи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: