Сигнали повітряної тривоги ігнорувати не можна, – поліція Тернополя

Опубліковано:
8 Листопада, 2022

Спостерігати, куди летить ракета чи дрон, не варто. Це може призвести до біди. Найкраще – це максимально подалі відійти від адміністративних будівель, стратегічних або військових об’єктів, які можуть бути цілями для ураження. 

Якщо ж ви помітили ракету чи дрон, то повідомте про це на лінію “102” і негайно тікайте в укриття. Якщо воно далеко, тоді дотримуйтеся правила “двох стін”, які повинні вас відділяти від небезпеки.

Точність російських ракет викликає сумнів. Вони у будь-який момент можуть втратити ціль, змінити напрямок або взагалі впасти. Тому дотримання правил безпеки – шанс врятувати життя.  

Дрони-камікадзе іранського виробництва гучні, коли ці дрони наближаються, у повітрі добре чутно звук, схожий на роботу двигуна мопеда чи бензопили.

Пам’ятайте, знімати збиті ракети, показувати куди вони впали заборонено, аби не інформувати ворога. Не можна підходити до таких предметів, брати їх у руки або намагатися самостійно перенести чи розібрати. Про таку знахідку повідомляйте на “101” або “102”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Повітряна тривога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: