Відомий забудовник з Тернополя купив демонтований радянський літак за 300 тис. грн

Опубліковано:
8 Листопада, 2022

Мерія Тернополя продала за 300 тис. грн демонтований корпус радянського літака МіГ-17.

Раніше він був встановлений при вході в парк національного відродження, але у квітні цього року в рамках декомунізації його демонтували. Літак викупила фірма тернопільського забудовника Ігоря Гуди «Креатор Буд». Виручені гроші мерія пообіцяла витратити на купівлю дронів на потреби Збройних сил України, пише “Захід.Нет”.

Як йдеться на сторінці аукціону в Prozorro.Продажі, торги відбулись ввечері у понеділок, 7 листопада. На аукціон зареєструвався лише один учасник – приватне підприємство «Креатор Буд». Фірма запропонувала за літак 300 тис. грн, що на 55 тис. грн більше за стартову ціну.

Згідно з даними на YouControl, фірма зареєстрована у 2006 році, вона належить тернопільському забудовнику Ігорю Гуді. Підприємство побудувало у Тернополі житлові комплекси Beverly Hills, Atlanta Tower, «Варшавський мікрорайон», «Метрополь» та інші.

 

Зазначимо, що пам’ятник з літаком був встановлений при вході у парк національного відродження на масиві «Східний». Демонтували його 14 квітня цього року. Мер міста Сергій Надал пояснював, що літак був аварійним. На його місці планують встановити новий пам’ятник на честь українських захисників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуда, #літак на Східному, #Продали літак
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: