Тернопільський бізнесмен Тарас Демкура відрив на Закарпатті виставковий майданчик модульних будинків

Опубліковано:
7 Листопада, 2022

6 листопада 2022 року у Мукачево, з великим і середнім бізнесом, народними депутатами України, родинами з усієї західної України, вимушеними переселенцями з прифронтових територій, представниками місцевої влади, девелоперами, рокерами й байкерами відкрили виставковий майданчик модульних будиноків від Budmall Center. 

Засновник еко-кластеру дерев’яних будинків Тарас Демкура , відомий бізнесмен і меценат з Тернополя, стрімко маштабує розвиток цілого нового руху в будівничій галузі – модульних будинків.

У десятків виробників, яких він об’єднав під своєю егідою, нині з’явилися сотні замовлень в Украіні та за кордоном. А це спонукає створення тисяч робочих мість у такий важкий для країни період та реальна підтримка й стимулювання дерев’яного виробництва.

А тисяч украінців, які втратили своє житло в результаті війни, сьогодні отримали надію на те, що найближчим часом у них можуть зявивитися затишні облаштовані будиночки на більш безпечних територіях України.

На Закарпатті виставковий майданчик відкрили у місті Мукачеве на вулиця Лавківська, 1Д.

null
null
null
null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: