«Війна здружила з людьми з різних куточків країни», – тернопільська депутатка Ліна Прокопів

Опубліковано:
7 Листопада, 2022

Депутатка Тернопільської міської ради Ліна Прокопів розповіла, що волонтерство під час війни познайомило її з багатьма чудовими людьми з різних регіонів України.

Разом з такими людьми їй вдалося допомогти жителям Харківщини, які опинилися у складних життєвих обставинах через постійні обстріли. Про це Ліна Прокопів написала у мережі Facebook:

«Війна звела і міцно здружила з людьми з різних куточків країни. З якими працювали, з якими допомагали, з якими підтримували одні одних. Такою для нашого волонтерського штабу стала народна депутатка із фракції Європейська Солідарність Ірина Фріз / Iryna Friz і в її особі вся Харківщина.

Не одну вантажівку першочергової допомоги нам вдалося відправити для жителів Харківської області, які з початку повномасштабного вторгнення потерпають від ракетних обстрілів і бомбардувань.

Цього разу пані Ірина сама приїхала до Тернополя за гуманітарною допомогою для внутрішньо переміщених осіб та громадян на звільнених територіях Харківщини. Щасливі були поєднати корисне з приємним. Разом до перемоги! І все обов’язково буде Україна!», – пише Ліна Прокопів.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтерство, #ліна прокопів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: