На Чортківщині нетверезий посадовець збив людину і втік з місця ДТП

Опубліковано:
4 Листопада, 2022

На Тернопільщині ДБР повідомило про підозру за вчинення п’яного ДТП посадовцю центру, який мав би запобігати правопорушенням.

Працівники ДБР повідомили про підозру начальнику сектору Центру пробації у Тернопільській області, який п’яним за кермом автомобіля збив велосипедиста.

Про це повідомляє пресслужба територіального управління ДБР у Львові.

ДТП сталося 14 жовтня 2022 року у селі Біла Чортківського району Тернопільщини.

Посадовець Центру, який займається організацією виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, був за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з позашляховиком. Проте він не зупинив авто, продовжив рух і збив велосипедиста. 

Лікарі діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму та перелом ключиці. Водій та пасажири авто, в яке в’їхав посадовець, не постраждали.

Винуватець ДТП з місця пригоди втік.

Йому повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1 КК України).

Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 5 років.

Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська обласна прокуратура.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія на тернопільщині, #ДТП чортківщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: