Просто шок: у Тернополі люди викидають в унітаз навіть одяг

Опубліковано:
30 Жовтня, 2022
У Тернополі працівники водоканалу шоковані поведінкою людей, для яких унітаз став справжнім смітником. 

«У стилі недалекої телеперадачі, що постійно вражає, працівників КП «Тернопільводоканал» навіть із багаторічним досвідом продовжують приголомшувати окремі безвідповідальні містяни. Попри постійні нагадування, що унітаз – не смітник, фахівцям аварійно-диспетчерського відділу підприємства доводиться регулярно прочищати каналізаційні мережі багатоквартирних будинків через необачні витівки тернополян», – наголосили у КП «Тернопільводоканал».

Для комунальників залишки їжі, побутові відходи, засоби гігієни у каналізаційній мережі – звична картина, якої, однак, ніколи б не мало бути.

«Частина гардероба мешканця «Дружби» – справді з категорії «вражає». Тож вкотре закликаємо містян мати повагу і до своїх сусідів, і до праці комунальників. Використовуйте сантехніку лише за призначенням!», – підкреслили комунальники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водоканал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: