Працівники Міграційної служби Тернопільської області взяли участь у навчаннях

Опубліковано:
29 Жовтня, 2022

Працівники управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області взяли участь у навчаннях. Заняття відбувалися онлайн.

Про це повідомили на сторінці Міграційна служба Тернопільської області у мережі Facebook:

«Обговорено низку важливих питань, а саме:

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №170 “Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон”, затверджених постановою КМУ від 18.10.2022 №1185, щодо порядку продовження строку дії закордонного паспорта та внесення до закордонного паспорта батьків (одного з батьків), іншого законного представника дитини інформації про дитину, а також, щодо актуальних питань оформлення та видачі паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, уклеювання фото по досягненню 25-ти та 45-ти річного віку у паспорт громадянина України зразка 1994 року та формування актів про знищення недійсних паспортів доповіла головний спеціаліст відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Людмила СКАРЖЕВСЬКА.

Щодо дотримання стандартних операційних процедур під час надання адміністративних послуг та роботи з електронними сервісами ДМС довів до відома завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Юрій ЛЕВКЕВИЧ.

Про проблемні питання, які виникають при розгляді звернень громадян розповіла завідувач сектору юридичного забезпечення Лілія ДЯДИШИН.

Щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану а також проблемні питання під час проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії «Б» та «В» доповіла завідувач сектору управління персоналом Галина ПЛАКУЩЕНКО.

Внутрішні навчання для працівників структурних підрозділів будуть продовжуватись і надалі»,йдеться у повідомленні.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міграційна служба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: