У Тернополі розшукали чоловіка, який з авто викрав 700 доларів та 18000 гривень

28.10.2022 09:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

25-річного тернополянина, який викрав значну суму грошей з автомобіля, розшукали правоохоронці.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Йдеться про пригоду, яка сталася 19 жовтня, близько 19 години на вулиці Братів Бойчуків. Тоді з повідомленням про крадіжку до поліції звернувся 38-річний житель обласного центру. У нього з мікроавтобуса викрали барсетку з грошима та документами.

За словами потерпілого, він приїхав до знайомої, аби віддати їй деякі речі. Авто припаркував у дворі багатоповерхівки. Вийшовши з машини, чоловік залишив відчиненими дверцята. Коли ж повернувся через 5 хвилин, виявив, що з переднього пасажирського сидіння викрали барсетку, в якій було понад 700 доларів, 18 000 гривень, документи.

У ході проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 25-річний житель Тернополя. Частину викрадених коштів у чоловіка вилучили. Також поліцейські встановили причетність фігуранта ще до однієї крадіжки – виніс з магазину одягу товару на понад 3000 гривень, – кажуть поліцейські.

За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Щоб не стати жертвою крадіїв, поліцейські радять завжди дотримуватися двох правил. По-перше, зачиняти автівку, навіть якщо виходите ненадовго. По-друге, ніколи не залишати в салоні на видних місцях цінні речі, барсетки та гаманці, – йдеться в повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі