Вдарив ножем 105 разів: жтеля Тернопільщини засудили на довічне

Опубліковано:
27 Жовтня, 2022

Вдарив ножем 105 разів – кременчанина засудили до довічного позбавлення волі за умисне вбивство.

За публічного обвинувачення прокурорів Кременецької окружної та Тернопільської обласної прокуратур, суд призначив довічне позбавлення волі місцевому жителю за умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України), – повідомляє обласна прокуратура.

Прокурори довели у суді, що раніше судимий за вбивство житель районного центру, який понад 16 років відбував покарання у місцях позбавлення волі, знову убив людину. Під час спільного застілля у свого знайомого у м. Кременці обвинувачений убив господаря. Згідно висновків експертів, він наніс потерпілому щонайменше 105 ударів кухонним ножем. Після вчинення злочину обвинувачений спробував утекти, проте його затримали правоохоронці.

Кременецький районний суд підтримав позицію прокуратури й призначив винній особі найсуворіше покарання – довічне позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #кримінал, #убивство на тернопільщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: