Напередодні зими команда Budmall Center приготувала серію сюрпризів

Опубліковано:
27 Жовтня, 2022

Напередодні зими команда Budmall Center приготувала серію сюрпризів, одним з яких – відкриття 6 листопада на Закарпатті.

В холодну пору року нам ще більше хочеться домашнього затишку, тепла і власного простору. Знайомтеся – наш хедлайнер «Стефанія» – екологічний будинок з дерева відповідає всім вимогам сучасного комфортного житла, але створює особливу атмосферу родинного гніздечка. Ми впевнено заявляємо, що саме він полюбився вам найбільше, адже ця модель — хіт продажів на Budmall. – пише в мережі засновник Budmall Center Тарас Демкура. 

Модульний будинок “Стефанія” – досконале поєднання якості та естетики, прогресивних інженерних рішень та ергоефективності. Просторий дім для родини має 2 окремі спальні, розумно облаштовану велику кухню-вітальню та прекрасну відкриту терасу.  Тут ви зможете обідати родиною та зустрічати гостей, пити ранкову каву і поринати у фантастичний світ книг. 91.8 кв.м — загальна площа будинку, що призначений для щасливого сімейного життя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: