«Дорога, яка ніколи не бачила чесного підрядника», – водії про автошлях «Бережани – Монастириська»

Опубліковано:
26 Жовтня, 2022

На Тернопільщині водії скаржаться на стан дороги «Бережани – Монастириська». 

У мережі Facebook про цей автошлях написав Андрій Пасічник та закликав інших кермувальників звертатися до поліції, якщо через стан дороги, їхні автомобілі будуть пошкоджені:

«Дорога Бережани – Монастириська. Розумію, що війна… Але, ця дорога ніколи не була доброю, ніколи не бачила чесного підрядника… Впевнений, що гроші на її ремонт виділялися і виділяються! Чому водії – платники акцизу, страждають? Через безконтрольність, корупційні схеми так і живемо… Цікаво скільки разів поліція притягала до відповідальності посадових осіб дорожньої служби за неналежне утримання цієї дороги??? Усі хто їздить цією дорогою і залишає на ній підвіску машини – дзвоніть на 102 і просіть обстежити цю дорогу працівниками поліції, скласти адмін. матеріали та повідомити Вас про результати. Тільки так доб’ємося ефекту…

P.S. Саме цьому підряднику Фреяк віддав 12 га землі в м.Бучач для будівництва асфальтного заводу….», – написав Андрій Пасічник.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бережани – Монастириська, #дорога на тернопільщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: