14 тонн допомоги передають у зону бойових дій фонд Ігоря Гуди «Твори добро» разом з благодійниками з Іспанії

Опубліковано:
26 Жовтня, 2022

Одяг, взуття, одіяла, спальні мішки – речі для дорослих і дітей передали з Іспанії благодійники, які разом з фондом Ігоря Гуди «Твори добро» забезпечують необхідним  українських військових і цивільне населення у зоні бойових дій.

Це уже шоста та сьома фура з Барселони, які привезли гуманітарну допомогу, – повідомили представники фонду «Твори добро» у мережі Facebook:

«Вісім місяців в Україні триває війна. Важка і виснажлива боротьба з рашистськими окупантами додає сумних і трагічних подій у житті нашої держави. Але з кожним днем українські Герої збільшують відвойовані території і наближають нашу перемогу. Волонтери Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» невтомно працюють, відправляючи усе необхідне на фронт нашим військовим та людям, які найбільше постраждали від бойових дій і зараз перебувають у найскрутніших умовах. Холодна пора загострює потреби українців в теплому одязі. І саме на часі, шоста та сьома фури з Барселони, які прибули на склад благодійного фонду, привезли з Іспанії 14 тон одягу та взуття для дорослих і дітей, теплі одіяла та спальні мішки. Допомогу найближчими днями волонтери відправлятимуть в українські міста та села, які мають у ній гостру потребу.

null

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за допомогу друзям з Іспанії:

  • Цивільному захисту Каталонії і фонду «Sepla Ayuda foundation».
  • Адвокат Христині Слоїк (м. Барселона)», – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/kreatorbyd/posts/pfbid02Z1Aw5yEuBsS67MVFRPDNq3S6aBTMwYbbbeSRUcHS7oK87agDJhrDVq5dztpmQkjvl

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор гуда, #твори добро
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: